Tammilehdon työpaikka-alue

Tammilehdon työpaikka-alue sijaitsee Pertuntien varrella kilometrin päässä kantatie 45:stä Alueella on neljä hallia. Kaikki hallit saivat uuden ulkoverhouksen vuonna 2016. Lisäksi osaan halleista on päivitetty uudet nosto-ovet. Halleissa on tiloja on eri kokoisia tiloja (110-600m²).

Jokelan Läntinen työpaikka-alue

Jokelan läntinen työpaikka-alue sijaitsee Ridasjärventien varressa kahden kilometrin päässä kantatie 45:stä. Hangonväylälle on matkaa noin 9km. Tässä kohteessa Tammilehto Yhtiöillä on neljä rakennusta jotka on jaettu erikokoisiin (110-600m²) toimitiloihin tarpeiden mukaan. Tällä alueella on myös ravintola jossa on 70 asiakas paikkaa sekä mahdollisuus asiakaspaikkojen lisäämiseen.

Jokelan Keskuskulma

Keskuskulman kiinteistö sijaitsee keskellä Jokelaa. Kiinteistössä on liiketiloja, toimitiloja sekä asuntoja. Keskuskulma on hyvin saavutettavissa laajan pysäköintialueensa ja hyvien liittymien johdosta. Tällä hetkellä kiinteistössä toimii muun muassa apteekki, kauneushoitola, ompelimo, autokoulu, ravintola jne. Kiinteistössä on myös maanalainen autotalli.

Jokela City

Jokela Cityn kiinteistö sijaitsee Keskustien varrella Jokelan ytimessä. Rakennus on kolmikerroksinen ja käytössä on myös inva-hissi. Rakennuksessa on liiketiloja joissa toimii muun muassa ravintoloita, kuntosali, kioski, myymälä sekä seurakunta.

Keskustie 2, 05400 Jokela

Keskustie 2 kiinteistö sijaitseen Jokelantien ja Keskustien kulmassa. Kiinteistöllä on loistava näkyvyys ja erinomainen saavutettavuus. Kiinteistössä on neljä asuntoa, liiketilaa katutasossa 1300m2 sekä varasto-/toimitilaa kellarikerroksessa 500m2. Liiketilan yhteydessä on tilava ja katettu lastauslaituri. Myös kellarikerroksen tilassa on lastauslaituri, jossa maksimi sisään ajokorkeus on 3m.